Naar inhoud

Deel jij mee 5.000 Gratis Kwartiertjes uit? Registreer jezelf voor vrijdag 14/1

Foto

Beste handelaar

Deel jij samen met ons 5.000 Gratis Kwartiertjes uit? Alle handelaars in de betalende zones van het Centrum krijgen de kans om mee te doen met deze actie.

Waarom?

Om onze shoppers goed te informeren over de nieuwe parkeerzones en –tarieven hebben we ook de hulp van de handelaars nodig. Op 1 februari wijzigen er een aantal zaken in het Centrum.

Naast een tariefaanpassing breiden we de blauwe zones (parkeerschijf) uit naar bijkomende woonstraten. Daarnaast maken we van De Markt en de Molenstraat een betalende zone. Je vindt hierover een uitgebreide brochure in de bijlage.   

5.000 Gratis Kwartiertjes

Binnen de betalende zones van het Centrum zijn de Gratis Kwartiertjes al jarenlang bijzonder populair bij zogeheten runshoppers. Elke nieuwe inwoner krijg zo’n Gratis Kwartiertje op onze bevolkingsdienst. Daarnaast verkopen we deze voor 1 euro aan de informatie- en onthaalbalie in ’t Getouw en de welzijnsbalie op Ten Hove.

Speciaal voor de invoering van het aangepaste parkeerplan lieten we 5.000 bijzondere Gratis Kwartiertjes maken. Deze gratis parkeerkaarten verdelen we vanaf 1 februari via de deelnemende handelaars in de bestaande en nieuwe betalende zones.

Hoe deelnemen? Spelregels?

  • Om deel te nemen, registreer je jezelf voor vrijdag 14 januari via dit e-formulier.
  • Na het afsluiten van de inschrijvingen verdelen we de 5.000 Gratis Kwartiertjes evenredig onder de deelnemende handelaars.
  • In de week van 20 januari ontvang je een bevestiging dat je de Gratis Kwartiertjes mag komen ophalen aan de informatie- en onthaalbalie in ’t Getouw.
  • Vanaf 1 februari mag je deze Gratis Kwartiertjes verdelen onder je klanten. Je hangt hiervoor een affiche duidelijk zichtbaar aan je etalage. Ook deze affiche krijg je bij het ophalen van de kaarten.
  • Jij bepaalt zelf of je een kaart geeft aan elke bezoeker, aan elke betalende klant of vanaf een bepaald aankoopbedrag. Je mag deze kaarten alleen gratis verdelen met het beoogde doel. Andere zaken zijn niet toegelaten.
  • We vragen om alle Gratis Kwartiertjes te verdelen voor 1 maart onder je klanten of bezoekers.

Vragen over deze actie? Mail naar communicatie@gemeentemol.be.

Alvast bedankt voor je medewerking

Het gemeentebestuur

Handelaarsvereniging Centrum

Datum van het bericht: dinsdag 21 december 2021