Naar inhoud

Radio 2 zendt op 25 november uit vanaf het Santo Tomasplein

Foto

Stem je radio op donderdag 25 november tussen 12 en 13 uur af op Radio 2 voor een live-uitzending vanuit Mol. Radio 2 komt naar onze gemeente naar aanleiding van de campagne ‘Winkelhier’ van UNIZO. Binnen deze campagne was Mol één van de vijf gemeenten waar het ‘UNIZO Winkelhierlied’ werd gelanceerd. Het lied werd gecomponeerd door Ronny Mosuse. Met de campagne ‘Winkelhier. Koop bewust. Bij ondernemers van hier.’ zet UNIZO de troeven en de meerwaarde van zelfstandige ondernemers in de verf.

UNIZO wil met de boodschap in de tekst meer lokale shoppers bereiken, want lokaal shoppen was nog nooit zo belangrijk. Het is meteen ook een oprechte dankjewel aan de winkeliers zelf, voor hun wendbaarheid en doorzettingsvermogen.

UNIZO Winkelhierlied

Het UNIZO Winkelhierlied werd op donderdag 28 oktober voorgesteld in alle provincies. Onze handelaars boden hun etalageramen aan om de tekst te etaleren. Als kers op de taart zakt Radio 2 op 25 november tussen 12 en 13 uur af naar onze gemeente voor een uitzending vanuit hun radiowagen. Deze neemt plaats op de parking van het Santo Tomasplein, kant Statiestraat. Afstemmen op Radio 2 dus!

Meer info: dienst lokale economie, 014 33 08 98, lokale.economie@gemeentemol.be

Datum van het bericht: woensdag 24 november 2021