Naar inhoud

Gezocht: enthousiaste marktkamers voor jaarmarkt 29 maart 2022

Foto

Het gemeentebestuur zoekt enthousiaste marktkramers die willen deelnemen aan de jaarmarkt tijdens de kermis Grote jaarmarkt op dinsdag 29 maart 2022. Wil jij je producten op onze jaarmarkt aan de man brengen? Vul dan het inschrijvingsformulier in op www.gemeentemol.be/jaarmarkt2022.

Het oprijden van de markt gebeurt op dinsdag 29 maart 2022 vanaf 6 uur. Uiterlijk om 7.30 uur moet je je standplaats innemen.

Inschrijven en waarborg storten

Om in te schrijven, vul je het formulier in op www.gemeentemol.be/jaarmarkt2022. Je inschrijving is pas geldig na het storten van een waarborg. Als we je inschrijving administratief verwerkt hebben, ontvang je een factuur met een bedrag van 40 euro voor de waarborg. Betaal je te laat of niet, krijg je geen standplaats toegewezen. Laattijdige betalingen aanvaarden we niet meer. 

(Deel) waarborg teruggestort

Na afloop van de jaarmarkt krijgen de abonnementhouders, die effectief aanwezig waren op de jaarmarkt, hun waarborg teruggestort. Bij losse deelnemers berekent het gemeentebestuur na afloop het standgeld en eventuele kosten van elektriciteit en trekt dit bedrag af van de waarborg. We storten het resterende bedrag terug.

Meer info: dienst lokale economie, 014 33 08 98, lokale.economie@gemeentemol.be

Datum van het bericht: donderdag 21 oktober 2021