Naar inhoud

Molse bedrijven genieten opnieuw 10% volumekorting bij bestelling 't Mols Kadoke

Foto

Ook dit jaar voorziet het gemeentebestuur een mooie volumekorting voor bedrijven en instellingen die voor minstens 1.000 euro Molse Kadokes aankopen. Ze krijgen een tijdelijke korting van 10%, met een maximum van 2.500 euro korting per bedrijf. Aankopen met volumekorting kan vanaf nu tot en met 10 januari 2022 via dit e-formulier.

Met de campagne ‘Klein pakje, groot gebaar’ zetten we in het najaar van 2020 de boodschap ‘koop lokaal’ extra kracht bij. Ook dit jaar is ’t Mols Kadoke hét coronaveilige geschenk bij uitstek, dat naast fysiek ook 100% online aangekocht kan worden.

Lokale economie ondersteunen

Tijdens de coronaperiode vormde ’t Mols Kadoke meermaals de ideale manier om onze lokale economie te ondersteunen, gaande van een kortingsbon bij de start van de coronacrisis tot Molse Kadokes die ingezet werden als prijzen bij verschillende campagnes (bijvoorbeeld bij heropstart van de horeca).

Met meer dan 250 deelnemende handels- en horecazaken groeide ‘t Mols Kadoke uit tot een ijzersterk verhaal in zowel het handelscentrum als de gehuchten.

Relatiegeschenk of verwennen medewerkers

Ook voor bedrijven en instellingen biedt ’t Mols Kadoke heel wat mogelijkheden, als relatiegeschenk of voor het verwennen van de eigen medewerkers. Werkgevers kunnen tot 40 euro als kerstcadeau schenken aan hun medewerkers. Onder dit limietbedrag blijft zo’n cadeau volledig belastingvrij voor de medewerker en een aftrekbare kostenpost voor de werkgever.

Volumekorting voor bedrijven

Met de volumekorting die we eind 2020 op vraag van bedrijven, organisaties en sociale instellingen creëerden, werd een extra stimulans aan de lokale economie gegeven. We kregen hierop heel wat positieve reacties, zowel van de bedrijven en instellingen die er gebruik van maakten als van de handelaars zelf. Handelaars stelden vast dat ze heel wat nieuwe klanten van buiten onze gemeente met een Mols Kadoke mochten verwelkomen.

Beschikbaar vanaf nu

Deze actie werd pas eind november gelanceerd, wat betekende dat we te laat kwamen voor bedrijven en instellingen die al acties voor hun personeel gepland hadden. Daarom dat we de actie van de volumekorting dit jaar al vanaf nu herhalen, met dezelfde voorwaarden als in 2020.

Meer info: lokale economie, 014 33 08 98, lokale.economie@gemeentemol.be

Datum van het bericht: vrijdag 02 juli 2021