Naar inhoud

Hou je marktbezoek zo kort mogelijk, vermijd drukte op onze dinsdagmarkt

Foto

Door het aflopen van de ‘paaspauze’ gelden ook voor onze dinsdagmarkt nieuwe coronarichtlijnen. Zo valt de verplichting om alleen te komen weg, en mag je opnieuw naar de markt met één persoon van je gezin of je vaste nauw contact. Jammer genoeg mag je de dinsdagmarkt nog steeds niet beschouwen als een sociale ontmoetingsplaats of een gezellig uitstapje voor enkele uren. Bezoek gericht je kramen en beperk je tijd op de markt tot maximum 30 minuten. Met deze zelfdiscipline vermijden we samen dat het te druk wordt.

Naast het beperken van je tijd op de markt, kan je er uiteraard ook voor kiezen om ’s ochtends vroeg te komen. Dan is het nog rustig. 

Om je marktbezoek veilig te laten verlopen, gelden nog steeds een aantal belangrijke maatregelen. Mogen we vragen deze op te volgen?

  • Draag altijd en overal op de marktsite je mondmasker en gebruik je mondmasker op de juiste manier. Bedek zowel je mond als neus.
  • Bewaar 1,5 meter afstand tussen jezelf en andere bezoekers, ook aan de kramen waar je moet aanschuiven
  • Je mag ter plaatse geen drank en voeding nuttigen. Take-away blijft toegelaten. Je eet of drinkt pas buiten de marktsite.

Meer info: lokale economie, 014 33 08 98, lokale.economie@gemeentemol.be 

Datum van het bericht: maandag 03 mei 2021