Naar inhoud

Corona maakt ondernemen enorm zwaar. Moeilijkheden? Blijf er niet mee zitten!

Foto

Ondervind je zelf ook moeilijkheden of baart de hele situatie je bijzonder veel zorgen? Blijf er niet mee zitten! Dyzo vzw ondersteunt zelfstandige ondernemers in moeilijkheden en krijgt hiervoor steun van de Vlaamse overheid. Het aanbod is gratis. Ook onze eigen sociale dienst en het CAW De Kempen staan klaar voor iedereen die gevolgen ondervindt van de coronacrisis.

De coronacrisis raast over ons heen en treft alle ondernemers. Een grote groep heeft nog steeds geen perspectief voor een heropstart. Dit zorgt niet enkel voor financiële gevolgen, maar ook voor enorme onzekerheid. Andere ondernemers mochten hun activiteiten wel hervatten, maar lijden evenzeer omzetverliezen. We begrijpen dat dit alles ook mentaal bijzonder moeilijk is.

Wacht niet tot het te laat is! Volgende diensten zijn er voor jou!

> Dyzo

Een team van gespecialiseerde beroepskrachten helpt ondernemers verder op economisch, juridisch en psychologisch vlak. Ondernemers die nog geen contact hadden met Dyzo, kunnen hen bereiken via:

Dyzo beschikt ook over een juridische helpdesk. Deze is bereikbaar via:

Ondernemers die al een dossiernummer hebben bij Dyzo kunnen altijd per mail of telefonisch contact opnemen met de adviseur.

Door corona gaan de gesprekken niet fysiek door.

> Sociale dienst

Steun voor wie het nodig heeft. Niet beperkt tot financiële hulp. Ook voor hulp met je energieverbruik, juridisch advies, psychosociale en relationele hulp. Doe je voor het eerst beroep op onze sociale dienst? Bel dan naar het nummer 014 33 16 00. De sociale dienst is telefonisch bereikbaar:

  • Maandag tot en met woensdag: van 9 tot 12 uur en van 13.30 tot 16 uur
  • Donderdag: van 9 tot 12 uur, van 13.30 tot 16 uur en van 16.30 tot 19 uur
  • Vrijdag: van 9 tot 12 uur

Heb je een maatschappelijk werker? Bel en maak een afspraak om jouw vragen te bespreken.

> CAW De Kempen: mentaal welzijn

De coronacrisis heeft ook een grote impact op ons mentaal welzijn. De hulpverleners van CAW De Kempen helpen je in alle vertrouwen met allerlei welzijnsvragen. Na afspraak kan je er fysiek terecht:

Meer info:

> Dyzo, 0800 111 06, info@dyzo.be, www.dyzo.be

> sociale dienst, 014 33 16 00, socialedienst@gemeentemol.be

> CAW, 0800 13 500, onthaal@cawdekempen.be, www.caw.be

Datum van het bericht: vrijdag 05 februari 2021