Naar inhoud

Dinsdagmarkt vanaf 7 juli opnieuw in originele opstelling

Foto

Op dinsdag 7 juli gaat de dinsdagmarkt opnieuw van start met het originele marktplan van voor de coronacrisis. De beperking op het aantal marktkramers valt weg waardoor ze opnieuw tegelijk welkom zijn. Doordat er minder ruimte tussen de kramen zal zijn,  is het gemeentebestuur genoodzaakt eenrichtingsverkeer en vaste in- en uitgangen op het hele parcours in te voeren. Voorlopig verwelkomen we enkel vaste abonnementhouders, de marktkramers die maar af en toe in onze gemeente opstellen moeten nog even wachten.

De voorbije weken mochten we elke week maximum 50 marktkramers uitnodigen waardoor een beurtrol opgemaakt werd. In week 1 kwam de ene helft marktkramers langs, in week 2 de tweede helft. De Nationale Veiligheidsraad heft de beperking van 50 kramen op, waardoor onze dinsdagmarkt stilaan z’n originele vorm kan aannemen.

In- en uitgangen
In de Lakenmakerstraat, aan de Schansstraat en het Baron van Eetveldeplein voorzien we een in- en uitgang. Ter plekke leidt bewaking alles in goede banen en zorgen ervoor dat het maximum aantal bezoekers niet overschreden wordt.

Elke kraam op z’n plek
De vaste marktkramen staan –buiten een paar kleine afwijkingen- opnieuw op hun originele plek, zo vind je je favoriete kraam makkelijk terug.

Meer info: dienst lokale economie, 014 33 08 98, lokale.economie@gemeentemol.be

Datum van het bericht: vrijdag 03 juli 2020